Workshops

Workshops Social Media en Fotografie

Workshops in Groningen, Haren, Glimmen.
Ook in-company trainingen mogelijk.

In kleine groepen van maximaal 8 personen organiseer ik workshops met als doel: informeren, inspireren en enthousiasmeren. Na afloop kun je direct met de kennis die je hebt opgedaan aan de slag.

Hieronder zie je een greep uit het workshop aanbod. Wil je een training op maat? Ook dat kan. Bel of mail me voor meer info.

Klik hier voor contact.

Social Media Zakelijk gebruik

Welke platform ga je inzetten? Wat zijn de trends? Wat zijn de do’s en don’ts. Hoe maak je van volgers klanten? In een korte workshop van ca. 3 uur krijg je informatie en inspiratie over hoe je Social Media kunt inzetten voor je eigen bedrijf. 

Deze workshop is voor verschillende niveaus; zowel voor startende ondernemers als voor degenen die al actief zijn en van volgers klanten willen maken. Tevens als in-company training mogelijk.

Zoeken en vinden op Google

Hoe word je gevonden op Google? Kun je als zelfstandige of (klein) bedrijf goed op Google gevonden worden? Het antwoord is JA. Deze workshop is een introductie op de verschillende Google mogelijkheden zoals Google Business, Zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Advertising,  Google Display en Google Analytics.

Deze workshop is een korte introductie, bedoeld als kennismaking met de Google mogelijkheden en duurt ca. 2 uur.

Haal meer uit je telefoon

Je hoeft geen professioneel fotograaf te zijn om goede foto’s en video’s op Social Media kanalen te plaatsen. Haal meer uit je eigen telefoon en realiseer met gebruik van handige tips en apps je eigen professionele social media platform.

Deze workshop is voor iedereen die meer uit z’n telefoon wil halen. Kennis van fotografie en camera’s is niet nodig. In een workshop van ca. 2 uur krijg je informatie en inspiratie over de vele mogelijkheden die je telefoon je biedt.