Fotografie
& Beeldconcept

Meer dan fotografie

Beeld en visuele identiteit zijn een belangrijk onderdeel van je eigen presentatie. Communicatie en Fotografie komen samen in wat ik CommunicatieFotografie noem. Dit is fotografie waarbij de zakelijke propositie in beeld vertaald wordt. Foto’s en beelden die naadloos aansluiten bij jezelf en je bedrijf. Het brengt in één oogopslag over wat je bedoelt. 

Voor alle visuele vragen op het gebied van zakelijk fotogebruik kun je bij mij terecht. Zowel voor foto’s van je bedrijf, als van de medewerkers, alswel ondersteunend beeldmateriaal en zakelijke portretten.

Advies Beeldconcepten
Ben je nog op zoek naar de juiste beeldtaal? Aan de hand van een moodboard geef ik advies over beeldgebruik zoals dat toegepast kan worden voor website, brochures en social media. Vervolgens vindt de realisatie van de beelden plaats. Dit kan middels fotografie, maar ook door bestaand materiaal te selecteren, danwel gebruik te maken van stockbeelden. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen (centrale) hoofdbeelden, ondersteunend beeldmateriaal, beeldcontent voor social media en profielfoto’s. Het resultaat is een verzameling van beelden die gebruikt kan worden bij diverse media-uitingen.

Neem contact met me op voor meer informatie.

Profielfoto's

Een eerste indruk maak je maar één keer. Websites en social media accounts met een goede profielfoto brengen gevoel van vertrouwen en professionaliteit over. Een goede foto staat voor wie je bent.
Wil je een goed, professioneel en aansprekend portret? Bel of mail me voor de mogelijkheden.

Beeldconcepten

Elk bedrijf  heeft zijn eigen onderscheidende waarde. Om dit zo optimaal mogelijk naar voren te brengen moet fotografie en beeldgebruik aansluiten bij hetgeen je doet en wat je wilt overbrengen. Graag geef ik je hierover advies zodat merk, beeld en tekst optimaal bij elkaar aansluiten!

Workshop Fotografie

Haal meer uit je fotocamera! In een praktische workshop krijg je tips & tricks hoe je op eenvoudige wijze meer uit je camera haalt. Stap af van de automatische modus en geef je foto’s nét dat beetje meer! Fotografeer je vooral met je telefoon voor Social Media? Kijk bij ‘workshops‘ voor meer info hierover.